Treårig fandt pistol: Skød toårig søster

I et øjebliks uopmærksomhed fik den lille dreng fat på pistolen, og det fik alvorlige konsekvenser. Lillesøsteren er nemlig i særdeles kritisk tilstand

Ved et uheld skød en lille dreng sin mindreårige søster. Hun er alvorligt såret. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Udgivet Opdateret

Kort før midnat fredag aften fandt en forfærdelige tragedie sted i Lakeland i Florida. En bare treårig dreng kom uforvarende til at skyde sin toårige lillesøster.

Ifølge politiinspektør Grady Judd fra Polk County var tre mænd samlet for at se en basketballkamp denne aften. En af mændene, en 23-årig, havde medbragt en ladt pistol, som lå mellem sofahynderne.

Forulykkede på vej til hospitalet

Den lille dreng var godt i gang med at lege, da han opdager pistolen. Ved et uheld rammer han sin mindreårige lillesøster med skud.

De tre mænd hastede til hospitalet med den alvorligt sårede pige, men i al deres hast forulykkede de undervejs. Der var tale om en mindre trafikulykke.

En forbipasserende sørgede for at fragte pigen og en af mændene det sidste stykke vej til hospitalet.

Ifølge politiet har den skudramte toårige gennemgået operation, og hendes tilstand er særdeles kritisk.

Treårig i bedstemors varetægt

Under efterforskningen har Polk County’s politi fundet hash i det hus, hvor ulykken skete. Den 24-årige mand, som er bosat i huset, er anholdt for besiddelse af narkotika.

Den treårige dreng, hvis mor var på besøg hos sin søster på ulykkestidspunktet, er anbragt i sin bedstemors varetægt.

“Det er en forfærdelige tragisk hændelse, som aldrig skulle være sket,” lyder det fra politiinspektør Grady Judd.

Powered by Labrador CMS