Ung mor dræbt for øjnene af mand og barn

Det koster en 24-årig mand tre års fængsel at være skyld i en 28-årig kvindes død efter en frontalulykke.

En mor blev dræbt i ulykken. Foto: Presse-fotos.dk
Udgivet Opdateret

Efter at have drukket mindst fem øl, en irsk kaffe og 14 shots på et lokalt værtshus valgte den 24-årige Max Binger at sætte sig bag rattet i sin BMW 523.

På vej hjem til sin egen bopæl trak han bilen over i modsatte vejbane i bunden af en bakketop for at overhale den forankørende.

Den beslutning endte med at koste en mor livet, da Max Binger kørte frontalt ind i en modkørende bil i februar, hvor en familie på tre sad.

Max Binger, som var beruset, stak efterfølgende af, og han er mandag blevet idømt tre års fængsel i sagen ved Retten i Holbæk.

Ud over straffen på tre års fængsel er manden frakendt kørekortet i ti år. Det var ifølge anklager Sophia Luxford det, anklagemyndigheden gik efter. Max Binger erkendte samtlige af de anklagepunkter, der var rettet mod ham.

Da ulykken skete havde Max Binger siddet på et værtshus i Asnæs, hvor han i løbet af dagen havde opbygget en promille på over 1,2.

Familie revet itu

Ud over at den 28-årige mor mistede livet, endte ægtefællen med at bække venstre knæskal, beskadige milten, samt pådrage sig trykkede ribben og en hjernerystelse.

Parrets etårige barn brækkede en nakkehvirvel. Anklager Sophia Luxford kender ikke til familiens nuværende tilstand.

Inden dommen skulle afsiges, sluttede Max Binger ifølge Ekstra Bladet af med at sige, at han gerne ville have sagt undskyld til familien.

I retssalen var det dog kun hans egen familie, der var mødt op, og han fik derfor ikke muligheden for at sige undskyld til ofrenes familie.

Overhaling forbudt

Efter dødsulykken har politiet kigget nærmere på strækningen, ulykken skete på.

Det har resulteret i en anbefaling fra politiet, der har fået Odsherred Kommune til at ændre på reglerne.

Kommunen har besluttet at foretage en afstribning med dobbelt optrukne spærrelinjer på Rødhøj fra helleanlægget i Asnæs før byzoneskiltet og 1250 meter mod øst ud for Rødhøj 68.

Derfra er der i forvejen dobbelt optrukne linjer.

Det betyder, at overhaling er forbudt på resten af strækningen på Rødhøj.

Dødsulykke skete ved overhaling

Det er med god grund, at overhaling er blevet gjort ulovligt.

Det var nemlig en overhaling, der var skyld i ulykken den 14. februar 2020.

Ulykken skete kort før klokken syv fredag aften. Det unge par med barnet kom kørende ad Rødhøj, da en modkørende pludselig trak ud foran i forbindelse med en overhaling.

Føreren af den overhalende bil forsvandt efter det frontale sammenstød, men blev senere fundet i Holbæk.

Powered by Labrador CMS