Valgren kører alligevel til Danmark Rundt

Michael Valgren. Foto: Nils Meilvang/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Sidste års vinder Michael Valgren er to dage før Post Danmark Rundt kommet på Tinkoff-Saxos holdkort.

Den forsvarende mester Michael Valgren (Tinkoff-Saxo) stiller alligevel til start i dette års udgave af Post Danmark Rundt.

Tour de France-rytteren var ellers ikke en del af Tinkoff-Saxos oprindelige hold til det danske etapeløb, der begynder på tirsdag i Struer. I sidste øjeblik erstatter Valgren schweiziske Oliver Zaugg.

– Det er for en løbsarrangør altid et mål at have sidste års vinder med til at forsvare titlen, siger løbsdirektør Jesper Worre i en pressemeddelelse.

– Selvom vi kom tæt på start, inden det lykkedes, er jeg utroligt glad for, at Valgren er til start i den 25. udgave af Post Danmark Rundt.

– Han har på ingen tid taget skridtet fra talent til etableret stjerne og er en stor profil at have med.

– Han vil få svært ved at gentage sejren med det stærke felt, vi har i år, men det var jo også svært sidste år, siger Worre.

Som forsvarende mester skal Michael Valgren køre med nummer ét på ryggen.

Ud over Valgren stiller Tinkoff-Saxo med danskerne Matti Breschel, Christopher Juul-Jensen, Michael Mørkøv, australske Jay Mccarthy, slovakkerne Jurai Sagan og Michael Kolar samt østrigske Michael Gogl.

Tinkoff-Saxo oplyser på sin hjemmeside, at man i det samlede klassement satser på Christopher Juul-Jensen. I første omgang skal Michael Valgreen forsøge at hjælpe landsmanden til samlet sejr.

Valgren måtte mod afslutningen af Tour de France trække sig fra etapeløbet på grund af sygdom.

/ritzau/

Powered by Labrador CMS