Voldtægtsforsøg af 20-årig midt på eftermiddagen

Det lykkedes med nød og næppe en 20-årig kvinde at undgå voldtægt.

Det var her i Østerådalen i Aalborg en 20-årig kvinde blev forsøgt voldtaget. Foto: Google Maps.
Udgivet Opdateret

En 20-årig kvinde blev mandag eftermiddag lige før klokken 15 forsøgt voldtaget i Østerådalen i Aalborg.

På sin løbetur blev kvinden pludselig grebet bagfra af en mand, der holdt hende for munden og fik hende væltet omkuld. Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Til alt held lykkedes det kvinden med slag og spark at sætte sig så voldsomt til modværge, at gerningsmanden valgte at flygte. Det gjorde han mod øst.

Det har ikke været muligt for Newsbreak.dk at komme i kontakt med Nordjyllands Politi, men til Ekstra Bladet har vagtchef Per Vagn Nielsen sagt:

– Kvinden har faktisk set manden et par gange under sine løbeture på stedet. Så lige pludselig bliver hun grebet bagfra. Manden tager fat om hendes ansigt og holder hende foran munden. De vælter ned i krattet,.

Gerningsmanden beskrives som: Mand, 180 – 190 centimeter høj og spinkel af bygning. Han var lys i huden og iført mørk halsedisse trukket op for ansigtet Derudover var han iklædt sort løbetøj.

Nordjyllands Politi efterlyser vidner som kunne have set gerningsmanden, eller har oplysninger, som kan være med til at identificere ham.

Du kan kontakte Nordjyllands Politi på telefon nummer 114.

 

Powered by Labrador CMS