Wozniacki afslører sin træner

Den danske tennisstjerne kommer ikke til at spille nær så mange turneringer, som hun gjorde tidligere

Udgivet Opdateret

For to uger siden meddelte Caroline Wozniacki, at hun vil genoptage sin tenniskarriere efter mere tre års pause.

Det sker i WTA Tour-turneringen i Montreal i starten af august, hvorefter det første store mål er US Open.

Til Wimbledon

I disse dage er hun til stede ved Wimbledon, hvor hun skal spille i en invitationsturnering. 

Tirsdag rundede hun 33 år, og det fejrede hun blandt andet med at møde pressen for første gang siden annonceringen af comebacket.

Caroline Wozniacki blev tirsdag 33 år og mødte pressen ved Wimbledon, hvor hun spiller i en invitationsturnering. (Arkivfoto).
Caroline Wozniacki blev tirsdag 33 år og mødte pressen ved Wimbledon, hvor hun spiller i en invitationsturnering. (Arkivfoto).

WTA Tour har en tætpakket turneringskalender, og før karrierestoppet i 2020 spillede Wozniacki mange turneringer hvert år. Men sådan bliver det ikke, når hun gør comeback.

- Jeg kommer ikke til at spille rigtigt mange turneringer. Jeg kommer til at spille dels et udvalgt program, som vil passe til mig og min familie, dels de steder som passer godt til mit spil, siger den danske tennisstjerne ifølge Jyllands-Posten.

Farmand med igen

- Jeg skal jo også lige ind og spille om point og så videre i en rigtig kamp, før jeg ved, hvor jeg står, og hvad der er det klogeste at gøre.

Siden stoppet i 2020 har hun og manden David Lee fået to børn, og derfor bliver comebacket og valget af turneringer også planlagt ud fra familielivet.

Hun fortæller, at far Piotr Wozniacki igen bliver træner, og at teamet omkring hende bliver det samme som tidligere.

Powered by Labrador CMS