Wozniacki syg igen

Holder snart lang pause, fortæller hendes far

Udgivet Opdateret

En skade i ryggen har skabt problemer for Caroline Wozniacki i optakten til årets første grand slam-turnering, Australian Open.

Det fortæller hendes far, Piotr Wozniacki, til Ekstra Bladet.

Allerede forud for turneringen i Auckland i sidste uge, hvor Caroline Wozniacki tabte til Elina Svitolina i første runde, var der problemer.

Caroline Wozniacki fik kun én gældende kamp som opvarmning til Australian Open, fordi hun tabte til Elina Svitolina i første runde af WTA-turneringen i Auckland.

- Jeg tror faktisk, vi var meget heldige med, at hun kun fik én kamp i Auckland. Problemet var der faktisk, allerede før vi kom til dertil.

- Det kan jeg godt sige nu. Hun gik ind til den kamp med lidt problemer i sin lænd, så hun ikke kunne serve, siger Piotr Wozniacki til Ekstra Bladet.

Skaden har betydet, at Caroline Wozniacki ikke har brugt specielt meget krudt på at træne sin serv siden kampen mod Svitolina.

Et wildcard

Piotr Wozniacki forsikrer dog, at hans datter har trænet på 100 procent, inden Australian Open bliver skudt i gang på søndag.

Den tidligere danske verdensetter er lige nu nummer 252 på verdensranglisten og er med ved grand slam-turneringen i Melbourne på et wildcard.

Hvem Wozniacki skal møde i første runde er endnu uvist. Lodtrækningen finder sted på torsdag.

Lang pause

Piotr Wozniacki oplyser desuden til Ekstra Bladet, at Caroline Wozniacki kommer til at holde en lang turneringspause efter Australian Open.

Hun stiller hverken op i Doha eller Dubai i februar, men sigter efter deltagelse i Indian Wells i første del af marts.

Også Holger Rune og Clara Tauson er med i årets første grand slam-turnering.

Powered by Labrador CMS