Flere er dræbt i masseskyderi

Det står endnu ikke klart, om gerningsmanden bag et dødeligt skyderi i Californien er blevet fanget

Udgivet Opdateret

Flere personer er blevet dræbt ved et skyderi lørdag aften i byen Monterey Park i den amerikanske delstat Californien.

Det oplyser kilder fra politiet ifølge avisen Los Angeles Times.

Skyderiet fandt sted lørdag lidt efter klokken 22 lokal tid. Det skete nær et område, hvor tusindvis af mennesker havde fejret kinesisk nytår.

Kender ikke antallet

Billeder og videoer fra gerningsstedet viser politi og beredskab til stede ved gerningsstedet. Byen Monterey Park ligger i udkanten af den amerikanske storby Los Angeles på den californiske vestkyst.

Det er uvist, præcis hvor mange der er dræbt. Det er også uvist, om gerningsmanden er blevet fanget, skriver Los Angeles Times.

Hørte flere skud

Store menneskemængder havde i løbet af lørdagen taget hul på en todages festival for at fejre kinesisk nytår, der denne gang falder den 22. januar. Her kunne folk blandt andet købe kinesisk mad og smykker.

En 27-årig mand, der bor nær området, hvor skyderiet skete, fortæller, at han hørte omkring fire-fem skud ved 22-tiden. Herefter hørte han politibiler "hamre" afsted ned ad gaden, skriver Los Angeles Times.

Løb ned til gerningsstedet

- Min første bekymring var, at jeg vidste, at der blev fejret kinesisk nytår, siger manden, John, der ikke ønsker at oplyse sit efternavn.

Han fortæller, at han løb ned mod festivalen, der dog var blevet lukket for dagen. Ved gerningsstedet så han blandt andet en person på en båre.

Politi og beredskab har været massivt til stede ved gerningsstedet, hvor flere er dræbt og såret.
Politi og beredskab har været massivt til stede ved gerningsstedet, hvor flere er dræbt og såret.
Powered by Labrador CMS