Her fandt de to meter lang slange

Torsdag aften modtog politiet en anmeldelse om, at en slange var sluppet løs

Udgivet Opdateret

En to meter lang slange, der i sidste uge blev efterlyst af Bornholms Politi, har tilsyneladende ikke været på en længere tur rundt i Rønne.

Torsdag aften modtog politiet en anmeldelse om, at slangen var sluppet løs fra en adresse på Møllegade. 

Tirsdag morgen lyder det i politikredsens døgnrapport, at den sorte og grå slange er fundet.

- Den slange, der i sidste uge blev set på bagsmækken af en campingvogn i Møllegade i Rønne, er nu fundet inde i campingvognen, lyder det.

Newsbreak.dk har spurgt Bornholms Politi om de nærmere omstændigheder omkring fundet af slangen. 

- Den bor jo normalt i campingvognen. Hvor der er en borger, der har set den udenfor. Den er så fundet igen i campingvognen. Hvordan den er kommet ud og ind, det ved vi ikke. 

Bornholms Politi oplyser, at der bor en mand i campingvognen sammen med slangen. 

Den forsvundne slange er fundet igen. Der er formentlig ikke tale om fyren på billedet. (Arkivfoto)
Den forsvundne slange er fundet igen. Der er formentlig ikke tale om fyren på billedet. (Arkivfoto)

Anden slange meldt savnet

Så sent som i weekenden blev en anden slange meldt savnet. Det var dog i den anden ende af landet, da personale i Aalborg Zoo opdagede, at en kongesnog var forsvundet fra sit terrarie.

Den 120 centimeter slange er en såkaldt Sinaloa, der stammer fra Mexico.

Slangen blev efterlyst af Nordjyllands Politi på Twitter på vegne af den zoologiske have.

Tidligere på måneden var Nordjyllands Politi ude i en lignende situation. Her var det bare slangen, som var fundet, mens ejeren var efterlyst.

Fundet i villahave

Den gule og brune slange blev fundet i en villahave i Frederikshavn, og Peter Løve Mark, indehaver af virksomheden slangetaemmer.dk, kunne fortælle, at der var tale om en nordamerikansk tyresnog.

Den er ikke farlig, men Peter Løve Mark hentede alligevel slangen for politiet og opbevarer den, så den ikke skræmmer flere personer i villakvarteret.

Ifølge ham bliver folk mere nervøse, hvis de oplever en bortløben slange end for eksempel en hund. Derfor står han til rådighed, når politiet har brug for hjælp.

- Heldigvis sker det ikke særlig tit, at en slange stikker af fra sin ejer. Det skete oftere for 10-15 år siden. Folk er blevet meget bedre til at passe på deres kæledyr, sagde han til Ritzau i forbindelse med slangefundet.

Powered by Labrador CMS