Dansk tv-vært er blevet mor igen

Fodboldværten Signe Vadgaard og hendes hustru, Cathrine Gjørtsvang Vadgaard, er blevet forældre for anden gang. Deres treårige datter har fået sig en lillebror.

Udgivet Opdateret

Der er kommet en ekstra spiller ind i familien hjemme hos sportsværten Signe Vadgaard og hendes hustru, Cathrine Gjørtsvang Vadgaard.

Parret er nemlig blevet forældre for anden gang, efter at deres lille søn er kommet til verden, afslører de på Instagram.

- ... og så var vi fire, skriver parret til babybilledet.

Også forældre til Lucca

Signe Vadgaard og Cathrine Gjørtsvang Vadgaard er også forældre til datteren Lucca, der kom til verden i oktober 2020. Hun var længe ventet, skrev parret åbenhjertigt i et opslag på Instagram, da de annoncerede graviditeten dengang.

- At komme hertil har - som for så mange andre par - været et langt projekt på flere år, der nu endelig ser ud til at lykkes. Det er vi skidehamrende lykkelige over, og vi glæder os ustyrligt meget til at byde det lille ny menneske velkommen, lød det fra Signe Vadgaard.

Sprang ud live på radioen

Signe Vadgaard er vært på TV3's fodboldmagasin "Onside". Inden Signe Vadgaard skiftede til fjernsynsformatet, var hun ansat på P3.

Signe Vadgaard og Cathrine Gjørtsvang Vadgaard har været kærester siden 2017. I 2020 stiftede de familie, som nu er blevet til en firkløver, efter at parrets lille søn er kommet til verden. (Arkivfoto).

Her sprang hun i 2014 live ud i radioen i programmet "Go' Morgen P3 springer ud for Putin" og forklarede senere i et interview med Alt for damerne hvorfor:

- Vi ville gerne lave et statement og give alle homoseksuelle en stor krammer, og det ville være mærkeligt, hvis jeg ikke sagde noget, når jeg nu var med på holdet, sagde Signe Vadgaard til magasinet tilbage i 2016.

Forelskede sig på  Alpe D'Huez

Signe Vadgaard og Cathrine Gjørtsvang Vadgaard har været kærester siden 2017. De forelskede sig over en ostefondue på en restaurant på det franske bjerg Alpe D'Huez på en skitur, hvor Cathrine Gjørtsvang Vadgaard havde hyret Signe Vadgaard som ambassadør for det spilfirma, hun dengang arbejdede for.

Det afslørede parret i et interview med Alt for damerne i 2021.

Friede på paradisø

Efter et år sammen friede Signe Vadgaard til Cathrine Gjørtsvang Vadgaard i foråret 2018 på en ferie til den tanzaniske paradisø Zanzibar og giftede sig i sensommeren samme år.

I 2020 stiftede de familie, som nu er blevet til en firkløver, efter at parrets lille søn er kommet til verden.

Powered by Labrador CMS