15 anholdt onsdag morgen

Politiet kom mens de lå og sov

Udgivet

I løbet af de tidligere morgentimer sørgede betjente fra Østjyllands Politis Hundesektion onsdag for, at i alt 15 mænd fik hjælp til at komme tidligt op og i gang med dagen.

Fælles for dem alle er, at de i flere omgange er udeblevet fogedretten og ikke har reageret på hverken indkaldelser og rykkere.

Derfor måtte politiet onsdag morgen hjælpe dem med at komme afsted.

Det skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten.

I ly af mørket

Betjentene tog i de mørke morgentimer ud til en lang række adresser i Aarhus-området, hvor de 15 mænd blev vækket og anholdt og efterfølgende fulgt til retten, så de kunne få klaret deres udestående med det danske retssystem.

Du kan blive indkaldt til fogedretten, hvis du eksempelvis skylder penge, og den der har penge til gode, beder om fogedrettens hjælp til at få inddrevet gælden fra dig. Du har pligt til at møde, og hvis du ikke gør, så risikerer du altså at blive afhentet af politiet.

Mød op eller aftalt tid

Østjyllands Politi opfordrer borgere, der har et udestående med Fogedretten til enten at møde op, når de bliver indkaldt - eller få lavet en aftale om, hvornår man kan møde op.

"Så slipper vi også for at skulle ud at hente dig", skriver politikredsen.

Østjyllands Politi vil også fremadrettet løbende afholde indsatser rettet mod borgere, der af den ene eller anden årsag udebliver fra fogedretten.

Powered by Labrador CMS