Politiet skifter kurs i Mia-sagen

Efterforskningen af drabet på Mia Skadhauge Stevn går nu ind i en ny fase

Den 22-årige Mia Skadhauge Stevn blev fundet dræbt i Dronninglund Storskov af politiet.
Udgivet Opdateret

Politiets efterforskning er gået ind i en ny fase, efter at det lørdag endeligt blev bekræftet, at  Mia Skadhauge Stevn er blevet dræbt.

Politiet forsøgte ellers tidligere alt, hvad man kunne for at finde den 22-årige sygeplejerskestuderende i live - men da det ikke lykkedes, har politiet nu skiftet spor i efterforskningen.

Det skriver TV2.

- Vi er i fuld sving med at kortlægge hendes og de to sigtedes færden og skabe en fuldstændig tidslinje fra der, hvor hun bliver samlet op, siger Frank Olsen.

Politiet er desuden fortsat til stede på en adresse i Flauenskjold, hvor kriminalteknikere stadig arbejder med tekniske undersøgelser.

Tredje person var anholdt

To mænd er sigtet for drabet på Mia Skadhauge Stevn.

Det er desuden kommet frem for nyligt, at der helt tidligt i politiets efterforskning har været en tredje person anholdt.

Sådan lød meldingen fra Nordjyllands Politi søndag ifølge B.T.

- Det var der tidligt i forløbet, ja. Der var en umiddelbar mistanke på det tidspunkt, som vi valgte at slå til på. Vi har meget, meget konsekvent forfulgt de spor, der er dukket op lynhurtigt, og det var et af sporene, som vi valgte at forfølge med det samme, siger efterforskningsleder Frank Olsen til mediet.

Det viste sig dog hurtigt, at personen ikke havde noget med sagen at gøre.

Powered by Labrador CMS