Ung mand dræbt af knivstik

23-årig sigtet for drabet

Udgivet Opdateret

En 26-årig mand er natten til tirsdag afgået ved døden efter et knivstikkeri i Lund ved Herning.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse tirsdag morgen.

En 23-årig mand er anholdt i sagen og sigtet for drab.

Kaldt ud i nat

Omkring klokken to natten til tirsdag modtog politiet en anmeldelse om et knivstikkeri på PotentialeHotellet, som er et forsorgshjem for unge hjemløse.

Begge mænd har tilknytning hertil, oplyser politiet.

Det fremgår ikke af pressemeddelelsen, hvad der eventuelt er gået forud for hændelsen.

De pårørende er underrettet.

Midt- og Vestjyllands Politi har natten til tirsdag spærret af ved PotentialeHotellet i Herning efter et knivstikkeri, der har kostet en 26-årig mand livet.
Midt- og Vestjyllands Politi har natten til tirsdag spærret af ved PotentialeHotellet i Herning efter et knivstikkeri, der har kostet en 26-årig mand livet.

MIDT- OG VESTJYLLANDS POLITI

Midt- og Vestjyllands Politi dækker Ikast-Brande, Silkeborg, Ringkøbing-Skjern, Herning, Holstebro, Viborg, Skive, Lemvig, Struer, Thisted og Morsø kommuner.

Med sine 9.500 kvadratkilometer og 22,3% af landets samlede areal er Midt- og Vestjyllands Politi geografisk set den største politikreds.

De 586.000 borgere, der bor i politikredsen, bliver serviceret af politiet fra syv døgnbemandede lokalstationer i Holstebro, Thisted, Skive, Viborg, Silkeborg, Herning og Ringkøbing, fire nærpolitistationer i Lemvig, Skjern, Ikast-Brande og Nykøbing Mors samt en landbetjent i Nørre Snede.

I Midt- og Vestjyllands Politi ligger også det landsdækkende Politiets Administrative Center, som hvert år behandler mere end 1,5 millioner sager inden for områderne automatisk trafikkontrol, bøde, kriminalregister, kørekort, tilladelser og våben for borgere i hele landet.

Kilde: Midt- og Vestjyllands Politi
Powered by Labrador CMS