Ung mand sigtet i kollegiebrand

Østjyllands Politi anholdt onsdag aften en 25-årig mand, som sigtes for brandstiftelse og forsøg på manddrab på en 19-årig mand

Udgivet Opdateret

Den 19-årige kom alvorligt til skade under branden, der opstod tirsdag aften på Campus Djursland i Grenaa og som politiet hurtigt fik mistanke til var påsat. 

Få timer efter anmeldelsen blev tre kvinder anholdt og sigtet i sagen i forbindelse med branden, skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Blev varetægtsfængslet

To af dem, en 19-årig og en 54-årig kvinde, blev varetægtsfængslet i fire uger, mens en 20-årig kvinde fik opretholdt fængslingen i tre gange 24 timer.

”Vores efterforskning pegede i retning af den 25-årige, og derfor har vi søgt efter ham. Det førte til, at han onsdag klokken 20.01 meldte sig selv på politigården i Aarhus, hvor han blev anholdt. 

Der vil gå et stykke tid, før vi har samlet alle brikkerne i forhold til hændelsesforløbet, men anholdelsen af den 25-årige er et vigtigt skridt fremad i vores videre efterforskning, ” siger politiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen.

Anmoder om lukkede døre

Grundlovsforhør klokken 12.30.

Den 25-årige sigtes ligesom de tre kvinder for vold, brandstiftelse og forsøg på manddrab, og han fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Randers klokken 12.30. Her vil anklagemyndigheden anmode om lukkede døre.
Østjyllands Politi ønsker på nuværende tidspunkt ikke at oplyse yderligere om sagen.

En 19-årig er uden for livsfare efter en brand på Campus Djursland.
En 19-årig er uden for livsfare efter en brand på Campus Djursland.
Powered by Labrador CMS