75-årig kvinde efterladt i stol siden juli: Hendes krop var støbt efter stolen

Kvinden, der vejer 250 kilo, var så svag, at hendes knogler brækkede som reddere fik hende over på båren

I huset her sad en kvinde angivelig i den samme stol i over et år. Foto: Google StreetView
Udgivet Opdateret

En kvinde på 250 kilo har siddet i den samme stol siden juli sidste år. Da reddere endelig fik hende ud, var hendes krop formet efter stolen, og hun var så svag, at hendes knogler brækkede ved at blive løftet op på en båre.

Beboerne i området i byen Toledo, Ohio havde ingen anelse om, at deres nabo var fanget i stolen, indtil ambulancer og politibiler lyste den ellers stille gade op med blåt lys. Det skriver KTLA.

Siddet i stol siden juli

Stanken af afføring nåede fortorvet, mens reddere arbejdede på at flytte den 250 kilo tunge kvinde fra hendes lænestol torsdag aften. 75-årige Barbara Foster havde altså siddet i den samme stol siden juli sidste år. Det har gjort hendes krop meget svag, og hendes hud havde mærker efter stolen.

Ifølge politirapporten var Barbara så svag, at hendes knogler brækkede da redningspersonalet prøvede at bære hende ud af huset. Hun blev herefter sendt på hospitalet. Det var nødvendigt for redningspersonalet at have dragter på, mens de hjalp den ældre kvinde, da forholdene i hjemmet var yderst uhygiejniske.

Politiet tror, at Foster flyttede til området fra Arizona og tidligere havde arbejdet som lærer på en folkeskole. Naboerne siger, at de ikke kender den ældre kvinde, men de kan huske en frivillig fra Fosters kirke, der besøgte hende jævnligt.

Ingen vidste noget

En af naboerne, Robbie Zolciak, siger, at Foster altid har boet ved siden af ham og hans kone, siden de flyttede ind for 10 år siden. Han har aldrig snakket med hende, men plejede at vinke til hende, når han slog græsset. Men det er flere år siden, han så hende sidst.

Den frivillige i Fosters kirke har fortalt, at han har leveret mad til hende de sidste 10 år. Han siger, han var vant til stanken, men ringede til alarmcentralen, fordi Foster opførte sig mærkeligt.

Ifølge Zolciak hjælper beboerne i nabolaget hinanden, men han var ikke klar over, at Foster havde det så dårligt. Politiet gennemgår lige nu sagen for en potentiel forbrydelse.

Powered by Labrador CMS