Børnehavebørn rendte væk: Pædagoger anede intet

Foto: Colourbox (genrefoto)
Udgivet Opdateret

To børnehavebørn forsvandt fra børnehave i Hundige

To fire-årige piger fra børnehaven Kernehuset i Hundige fik for nylig en god idé, mens de var i børnehave. De er smuttet udenfor og helt væk fra børnehavens matrikel uden at pædagogerne opdagede noget, skriver Ekstra Bladet.

Da forældrene kom for at hente den ene pige, var hun ikke til at finde, men hendes og hendes venindes jakke var væk fra garderoben. Da det gik op for personalet, at begge piger var væk, gik forældrene og en pædagog gik ud og ledte i området omkring børnenhaven, men pigerne blev først fundet, da den en piges mormor ringede og fortalte, at de to havde stået uden foran hendes hus og kaldt hende. De var gået 1,5 kilometer væk fra børnehaven  og havde krydset en større vej og Hundige Station.

– Vi har ikke engang fået en undskyldning. Jeg havde det virkeligt dårligt, da jeg afleverede hende i børnehaven i går, siger Sanne Nordberg, der er mor til den ene af pigerne.

Greve Kommune har bekræftet over for Ekstra Bladet, at episoden har fundet sted, og at de lige nu ser på sagen.

– Det er en sag, som vi ser alvorligt på, og det er desværre noget, der sker indimellem, siger Ulla Schmidt Nielsen, fagchef for dagtilbud i kommunen og fortsætter:

– Der bliver taget hånd om forældrene og personalet, der også blev forskrækket. Vi informerer selvfølgelig resten af forældregruppen men uden at gøre dem urolige.

Powered by Labrador CMS