Det er slut: Hun trækker sig

Andrea Elisabeth Rudolph giver stafetten videre

Udgivet Opdateret

Efter 13 år på posten som administrerende direktør for Rudolph Care har Andrea Elisabeth Rudolph besluttet sig for at trække sig.

Det meddeler hun i en pressemeddelelse på Fashion Forum, hvor hun også afslører, hvem der nu har sat sig i direktørstolen.

- Jeg har altid været bevidst om, at jeg på et tidspunkt skulle give CEO-stafetten videre, og da jeg mødte Ditte Søndergaard Bihorac, vidste jeg, at Ditte var den helt rigtige til rollen, lyder det.

Dropper ledelse 

Andrea Elisabeth Rudolph grundlagde hudplejevirksomheden, som i dag er en stor forretning med knap 30 ansatte, tilbage i 2009. 

Hun forlader direktørstolen for at fokusere på strategi og det kreative frem for ledelse.

Skal accelerere væksten 

Ditte Søndergaard Bihoracs, der har 13 års erfaring i skønhedsbranchen, skal primært stå for at realisere virksomhedens strategi om at accelerere væksten internationalt. Hun glæder sig til at fortsætte Rudolph Cares rejse. 

- Jeg har med stor beundring fulgt virksomheden fra sidelinjen (...) Den kompromisløse tilgang til bæredygtighed og ansvarlighed har været, og er stadig, banebrydende – og har positioneret Rudolph Care som pionér både i Danmark og i udlandet (...) Det er en virksomhed med stærke værdier, og det elsker jeg, fortæller den nye direktør. 

Ditte Søndergaard Bihorac har arbejdet for virksomheder som Chanel, New Nordic og L’Oréal.

Andrea Elisabeth Rudolph har forladt direktørstolen i sin virksomhed.
Andrea Elisabeth Rudolph har forladt direktørstolen i sin virksomhed.
Powered by Labrador CMS