Leg mellem søstre gik helt galt: Politiet måtte afsted

Det blev lige vel dramatisk.

Politiets nøgler passer til andre nøgler end netop de håndjern, politiet selv bruger. Det har en syv-årig pige erfaret. Foto: Scanpix.
Udgivet Opdateret

Betjente fra Nordsjællands Politi måtte torsdag assistere med noget, man ellers sjældent gør sig i i etaten; en borger blev befriet fra et sæt håndjern uden de dertilhørende nøgler. Det er politiet selv, der har delt fortællingen på Facebook, hvor man kan læse, at borgeren var en blot syv-årig pige.

Forinden havde hun og hendes storesøster leget, og i den forbindelse havde storesøster givet lillesøster et sæt håndjern på. Der var tale om håndjern, søstrenes bror havde liggende, fordi han arbejder som vagt.

Problemet opstod, da den lille “fange” skulle have manchetterne af igen. Nøglen var nemlig væk, og det viste sig, at ejeren var taget på ferie, med nøglen til håndjernene. Den desperate storesøster valgte derfor at ringe til politiet, der til alt held kunne hjælpe.

“Det var heldigvis en af de nemmere opgaver for os at løse, for vores nøgler passede i håndjernene, og den uretmæssige anholdte blev derfor straks løsladt ved vores ankomst,” skriver politiet på Facebook.

Powered by Labrador CMS