Mand faldt i en sø: Fundet død i vandet

Søndag faldt en mand i en privat sø.

En mand druknede i en privat sø søndag. Genrefoto: Scanpix
Udgivet Opdateret

15.37 søndag blev Nordjyllands Beredskab kaldt ud til en drukneulykke fra stationen i Frederikshavn, fremgår det af beredskabsoversigten. Da Newsbreak.dk får kontakt til vagtchefen ved Nordjyllands Politi henviser han til en pressemeddelelse, der er på trapperne.

I den fremgår det da også, at der er tale om en lidt prekær sag, som politiet i øvrigt ingen yderligere kommentarer har til end det, der står i netop pressemeddelelsen.

Her kan man læse, at en 79-årig mand er druknet i en privat sø beliggende på hans ejendom på Vrangbækvej ved Gærum uden for Frederikshavn.

Det var mandens pårørende, der kontaktede alarmcentralen 112, fordi de ved selvsyn kunne konstatere, at mandens kasket flød rundt på vandoverfladen i søen. Forinden havde de pårørende forsøgt at komme i telefonisk kontakt med manden, men da det ikke lykkedes, drog de til hans ejendom.

Kort efter anmeldelsen ankom brandvæsen, dykkere, ambulance og politi til stedet, skriver politiet. Her fandt dykkerne manden, der lå livløs i søen. Efter at have reddet ham op, blev der forsøgt livreddende førstehjælp – men uden resultat. Manden blev erklæret død klokken 16.20.

“Hændelsen er et ulykkestilfælde, og der kan ikke frigives yderligere oplysninger omkring ulykken”, skriver politiet.

Powered by Labrador CMS