Udfolder nyt talent

Meghan Markle har nok at se til

Meghan Markle har skrevet en børnebog.
Meghan Markle har skrevet en børnebog.
Udgivet Opdateret

Det er nogle år siden, at Hertuginden af Sussex, Meghan Markle, gjorde sig som skuespillerinde på tv. Hendes sidste optræden var i serien Suits, men det betyder ikke, at hun har lagt skuespillet helt fra sig. 

Town & Country skriver, at hertuginden har kastet sig ud i højtlæsningens ædle kunst, og på YouTube kan man se hende læse højt af bogen The Bench, som hun selv har skrevet. Man kan også se med i bunden af denne artikel.

Bogen blev udgivet tidligere på året, og Meghan Markle forklarer, at bogen startede som et digt, hun skrev til sin mand, Prins Harry, og deres søn Archie, og at digtet endte med at blive til en hel lille bog. 

Gave til far

Digtet blev skrevet i forbindelse med fars dag i 2019, der var første gang Harry kunne lade sig fejre som far, og Town & Country skriver, at digtet først blev indgraveret på en bænk til Harry, og siden blev digtet altså til en hel bog. 

Town & Country skriver, at det ikke er første gang, Meghan Markle har læst bogen højt for et publikum. 

Tilbage i september besøgte Meghan og Harry en skole i Harlem, hvor skolens yngste elever fik muligheden for at opleve hertuginden læse højt. 

- Jeg er glad for, at jeg har haft mulighed for at dele historien med dig, siger Meghan Markle, ifølge Town & Country, til sidst i optagelsen, der kan ses på YouTube.

Powered by Labrador CMS