I sorg over hendes død

Melanie Safka blev 76 år gammel

Udgivet Opdateret

Sangerinden Melanie Safka, kendt som "Woodstock's Førstedame" og for hits som "Brand New Key" og "Lay Down (Candles in the Rain)" fra 1970'erne, er død.

Hun blev 76 år gammel.

Det skriver New York Post.

Hendes børn bekræfter hendes død på Facebook og beskriver hende som en af tidens mest talentfulde, stærke og passionerede kvinder.

En ud-af-kroppen-oplevelse

Melanie Safka reflekterede over sin optræden ved Woodstock i et interview fra 2019, hvor hun beskrev det som en ud-af-kroppen-oplevelse uden påvirkning af stoffer.

Hun arbejdede for nylig på et album med covernumre, "Second Hand Smoke", som skulle inkludere sange af Morrissey og Nine Inch Nails.

Bemærkelsesværdig

Brian Perera fra Cleopatra Records udtrykker dyb sorg over tabet af Melanie, som han beskriver som en bemærkelsesværdig kunstner og person.

Hendes sang "Lay Down (Candles in the Rain)" var inspireret af hendes Woodstock-oplevelse og førte til en tradition med at tænde lys til hendes koncerter, nævner New York Post.

Melanie Safka er død. Det bekræfter hendes manager.

SKREVET MED HJÆLP AF KUNSTIG INTELLIGENS

Denne artikel er lavet med hjælp af kunstig intelligens fra Labrador og efterfølgende kvalitetssikret af journalister fra Nyheder.dk.

Powered by Labrador CMS