Nyt i sagen om trafikdrab på fireårig pige

En 29-årig mand er onsdag blevet varetægtsfængslet. Ifølge politiet påkørte han en lille pige på Amager

Udgivet Opdateret

En 29-årig mand er blevet varetægtsfængslet for et trafikdrab på en fireårig pige på Amager i København tirsdag.

Det skriver B.T., som er til stede ved grundlovsforhøret.

Manden er blevet sigtet for uagtsomt manddrab under særligt skærpende omstændigheder.

- Jeg finder, der er en særlig bestyrket mistanke om, at du har påkørt pigen, der er blevet dræbt, lyder det ifølge TV2 fra dommeren, da den sigtede mand bliver varetægtsfængslet.

Set er han sigtet for

Ifølge B.T. er den 29-årige mand sigtet for ikke at have holdt tilbage for pigen og undladt at optræde hensynsfyldt og udvise agtpågivenhed.

Politiet skriver ifølge B.T. også i sigtelsen, at det mener, at manden var påvirket af THC, som er det aktive stof i Cannabis.

Den sigtede mand nægter sig skyldig, og han afviser, at han stak af fra ulykkesstedet, skriver TV2.

- Jeg havde ikke kørt videre, hvis jeg havde ramt sådan en lille pige, sagde den sigtede under grundlovsforhøret ifølge mediet.

Onsdag er der blevet lagt blomster til minde om fireårig trafikdræbt pige på hjørnet af Holmbladsgade og Hessensgade på Amager.
Onsdag er der blevet lagt blomster til minde om fireårig trafikdræbt pige på hjørnet af Holmbladsgade og Hessensgade på Amager.

Død under en time senere

Ulykken skete i krydset mellem Holmbladsgade og Hessensgade på Amager tirsdag eftermiddag omkring klokken 17.15 tirsdag.

Ifølge Ekstra Bladet blev pigen erklæret død under en time senere på Rigshospitalet.

Pigen var ude at gå med sin far, skriver mediet.

Retten valgte at nedlægge navneforbud i sagen, så det er strafbart at offentliggøre oplysninger, som kan identificere den sigtede mand i sagen.

KØBENHAVNS POLITI

Københavns Politi er Danmarks største politikreds målt på antallet af indbyggere, antallet af medarbejdere og på aktivitetsniveau i forhold til antallet af hændelser og anmeldelser.

Geografisk omfatter politikredsen København, Frederiksberg, Tårnby og Dragør kommuner med i alt ca. 800.000 indbyggere.

Der er ca. 3.300 medarbejdere i Københavns Politi, heraf ca. 2.370 politiuddannede medarbejdere, ca. 90 politikadetter og ca. 180 juridiske medarbejdere ved anklagemyndigheden. Hertil kommer kontorfunktionærer og øvrige faggrupper.

Mere end 600 medarbejdere har deres daglige gang på Politigården i København. Herunder den centrale ledelse, administrationen, vagtcentral og servicecenter samt flere øvrige politiafdelinger. Politikredsens øvrige personale er fordelt over mange bygninger i hele politikredsen.

Kilde: Københavns PolitiPowered by Labrador CMS