12 uger gammel coronasmittet kæmpede for sit liv

Den kun 12-uger gamle Winter-Rose Watson kæmpede i flere dage for sit liv. Lægerne troede ikke på, hun havde coronavirus.

En 12-uger gammel baby kæmpede for sit liv i flere dage. Lægerne troede ikke på, at en baby kunne være smittet med coronavirus ind til hun blev testet. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Udgivet Opdateret

Det er nogle dramatiske uger den kun 12-uger gamle Winter-Rose Watson og hendes mor Jade har gennemgået. Jade Watson lagde mærke til, at hendes datters temperatur steg, ligesom at hun også fik svært ved at trække vejret.

Lægerne ville ifølge moren indledningsvist ikke teste for coronavirus, skriver Daily Mail.

Artiklen fortsætter efter videoen

En stigende temperatur

Den 2. april lagde Jade Watson mærke til, at hendes datter fik det meget varmt. Hun besluttede sig for at kontakte et alarmberedskab, der beskæftiger sig med coronavirus i Storbritannien, og de rådede hende til at blive hjemme for nu.

Senere på natten stod hun dog op og tjekkede sin datters temperatur, og hun oplevede, at temperaturen var steget yderligere, ligesom at hendes 12-uger gamle datter gispede efter vejret. Hun ringede efter en ambulance.

På hospitalet blev datteren tjekket for blandt andet meningitis, mens hun også modtog antibiotika, der dog ikke hjalp.

Ville ikke teste

Lægen på Royal Blackburn Hospital som undersøgte Winter-Rose Watson ville ifølge Jade Watson ikke teste hende for coronavirus, fordi han ikke mente, at babyer kunne smittes.

Heldigvis for hende var der alligevel en anden ansat på hospitalet, der mente, at det var nødvendigt at teste Jade Watsons datter.

– Lørdag morgen kom lægen ind og fortalte mig, at hun var testet positiv for coronavirus. Det var det værste at høre, forklarer Jade Watson om situationen.

Winter-Rose Watson på bare 12-uger er ind til videre den yngste, der har været smittet med sygdommen i Storbritannien. I hvert fald hvad der er kendskab til.

Heldigvis kunne lægerne se en forbedring i Winter-Rose Watsons tilstand over weekenden, derfor blev hun og hendes mor sendt hjem. Her skal de tilbringe tiden i selvisolation i 14 dage.

Powered by Labrador CMS