Felix Smith scorer stor tjans

Vært Felix Smith og youtuber Rasmus Brohave guider publikum gennem stor fest

Udgivet Opdateret

Efter fire års fravær drøner motorsportseventet Red Bull Racing Showrun atter gennem de københavnske gader.

Det annoncerer Red Bull Racing Showrun i en pressemeddelelse.

Begejstret for biler

Når Red Bull Racing Showrun svinger forbi Danmark igen, er det vært Felix Smith og youtuber Rasmus Brohave, som står for at guide publikum gennem eventet, som finder sted 19. august.

Felix Smith er yderst begejstret for biler og har tidligere været vært på den danske udgave af programmet "Top Gear".

Det tætteste

- Det er endnu ikke lykkedes at få Formel 1 til Danmark, så Red Bull Showrun er det tætteste, vi kommer på lidt af magien fra motorsportens kongeklasse, siger Felix Smith i pressemeddelelsen.

Motorsportsfans kan nemlig overvære den skotske racerstjerne og grandprixvinder David Coulthard ræse ned ad en 500 meter aflukket rute med flere hundrede kilometer i timen midt i København.

I Sebastian Vettels mesterskabsvindende racerbil RB7, der sikrede tyskeren sit andet mesterskab, vil David Coulthard demonstrere den kraft, som en Formel 1-bil besidder.

Sjov og spænding

Den glæder Rasmus Brohave sig til at opleve på nærmeste hold.

- Publikum kan forvente sig sjove og spændende indslag og forhåbentlig blive blæst bagover af de vilde biler og historier, som man får en unik mulighed for at komme helt tæt på, siger han i pressemeddelelsen.

Ud over Red Bull Racings Formel 1-bil kan tilskuerne til Red Bull Showrun også se driftbiler og motorcykelstunts fra blandt andre danske Mike Jensen, lyder det.

Felix Smith er yderst begejstret for biler og har tidligere været vært på den danske udgave af programmet 'Top Gear'. (Arkivfoto).
Felix Smith er yderst begejstret for biler og har tidligere været vært på den danske udgave af programmet "Top Gear". (Arkivfoto).
Powered by Labrador CMS