Kæmpe rabat: Det kostede prinsesse Elisabeths Holte-villa

Prinsesse Elisabeths Holte-villa blev i februar solgt for 8,5 millioner kroner. Det var 5,4 millioner kroner under den oprindelige udbudspris på 13,9 millioner kroner. Foto: Thomas Lekfeldt/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Prinsesse Elisabeths villa i Holte blev i februar solgt – men ikke til den oprindelige udbudspris på 13,9 millioner kroner

Prinsesse Elisabeth, dronning Margrethes kusine, der i dag er flyttet ind på Sorgenfri Slot, solgte i februar sin villa i Holte.

Den oprindelige udbudspris kom hun dog ikke i nærheden af ved salget. Ifølge Boliga blev prinsesse Elisabeths hus nemlig solgt for 8,5 millioner kroner. Det er 5,4 millioner kroner under udbudsprisen på 13,9 millioner kroner.

288 kvadratmeter

Ifølge Boliga kan husets nye ejere blandt andet glæde sig over at have fået adgang til en sittinghall med kamin, to store stuer ensuite, stuklofter, balkon med udsigt til sø, gildestue og sauna og 288 boligkvadratmeter på strækningen mellem Vejlesø og Furesøen i det vestlige Holte.

Prinsesse Elisabeths nu tidligere hjem ligger i dronninggårds-kvarteret. Netop dét kvarter har gennem tiderne været centrum for nogle af landets største bolighandler – herunder salget af Jill Andersens palæ i 2012, som den nu afdøde liebhavermægler Jan Fog fik solgt for 41,9 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS