Kate dropper klassisk beklædningsgenstand

Det er hun ikke ene om.

Udgivet Opdateret

Kronprinsesse Mary er ikke ene om at foretrække praktisk fodtøj, når muligheden byder sig.

Hvor Mary tidligere har fået verden til at stoppe op og se på hendes gummisko, har Kate Middleton, hertuginde og gift med prins William, valgt at gå en anden vej, men stadig med fokus på fodkomfort frem for udseende.

Det er Harpers Bazaar, der kan fortælle, at Kate Middleton tidligere på ugen mødtes med spejdere i Londons Gilwell Park, iført støvler.

Støvlerne viste sig at være et godt valg for hertuginden, der mødtes med fire til seks-årige børn, og hvor hun kom tæt på den natur, spejderne har hovedkvarter midt i.

Kate var sit fodtøj helt bevidst. Da hun plantede et træ for at ære parkens 100 års fødslesdag, kommenterede hun på valget af støvler.

– Normalt gør jeg den slags her i høje hæle. Men det her er jo meget lettere, sagde hertuginden.

Mary i gummisko

I efteråret var det som nævnt kronprinsesse Mary, der fik de sociale medier til at koge over, da hun var kronprins Frederik var i Rom, og i den forbindelse havde valgt et par praktiske gummisko. Det var noget, folket kunne lide.

– Som altid smuk og denne gang ser vi også Kronprinsessen i praktisk fodtøj. Stadig elegant, stadig feminin og smuk …. Bravo, skriver brugeren Lone Maj Jørgensen blandt andet på Facebook.

– Dejligt at se, at fornuftige sko også kan bruges på officielle besøg, skriver brugeren Lisbet Svendsen også.

Powered by Labrador CMS