Prinsesse er væk: Det kan være endt rigtig galt

En prinsesses forsvinden er fortsat omgærdet af stor mystik.

Udgivet Opdateret

For knap fem måneder siden forsøgte prinsesse Latifa Al Maktoum af Dubai at flygte fra sin kontrollerende familie med faren Sheikh Mohammed bin Rashid al-Maktoum i spidsen.

Flugtforsøget mislykkedes tilsyneladende, og siden har den 33-årige prinsesse været sporløst forsvundet.

Det har nu fået flere internationale medier til at spekulere i, hvad der kan være sket med den flygtende prinsesse – deriblandt de australske medier news.com.au og NineNews, der har en særlig interesse i sagen, da en australsk kvinde angiveligt skulle have hjulpet med at planlægge flugtforsøget.

Medierne spekulerer i, om prinsessen kan være død under det mislykkede flugtforsøg – mens news.com.au har fået uofficielle rapporter fra styret i Dubai om, at prinsessen skulle være kommet tilbage til sin familie.

“Hjælp mig!”

Under alle omstændighederne er prinsessen ikke blevet set offentligt siden det mislykkede flugtforsøg. Hendes sidste livstegn blev givet i en sms 4. marts til veninden Radha Stirling.

Radha. Hjælp mig! Der er mænd udenfor,” skrev hun angiveligt beskeden og tilføjede, at hun kunne høre pistolskud ifølge NDTV.

Du kan læse hele den vanvittige historie om prinsessens flugtforsøg, der også inkluderer en tidligere fransk spion og en finsk personlig træner – samt se videoen, som hun aldrig håbede at offentliggøre her:

Prinsesse sporløst forsvundet: “Hvis I ser denne video, er det ikke godt”

Powered by Labrador CMS