Største investering nogensinde i Legoland

Foto: René Lind Gammelmark
Udgivet Opdateret

Med et samlet beløb på 85 millioner kroner bliver 2016 det største investeringsår i LEGOLAND parkens historie. Bag investeringen ligger et nyt NINJAGO område på mere end 5000 kvadratmeter, hvis helt store trækplaster bliver den interaktive verdensnyhed, LEGO NINJAGOTM – The Ride.

Det nye NINJAGO område danner rammen for en helt særlig ninjatræningslejr for hele familien. Her kan parkens gæster ved en række forlystelser træne deres ninjafærdigheder såsom præcision, hurtighed og teamwork. I NINJAGOTM – The Ride møder gæsterne de kendte helte fra NINJAGO universet, og sammen skal de lære at mestre elementerne ild, jord, lyn og is for at bekæmpe NINJAGOs skurke. En helt ny teknologi, særligt udviklet til LEGOLAND, gør det muligt at lave gæsternes egne bevægelser om til ninjakræfter.

– Gæsternes egne bevægelser er omdrejningspunktet for hele forlystelsen. Deres ninjaslag flyver gennem luften, alt imens de rejser gennem et overvældende NINJAGO 4D-univers, der udfordrer alle sanser. Det kræver præcision og teamwork, og det er aldrig set før i en forlystelsespark. Vi tør godt love, at vi løfter barren for, hvor meget man lever sig ind i en af vores forlystelser, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND.

Et land for hele familien

NINJAGO området er fyldt med både inden- og udendørs aktiviteter for hele familien, som alle udspringer i aktiv leg, teamwork og interaktion. Blandt andet kan gæsterne prøve kræfter med en laser labyrint, hvor man på tid skal smyge sig gennem 30 laserstråler efter bedste ninjaevne. Hele området er fyldt med aktiviteter for både store og små, og gæsterne vil opleve, at der er tænkt over den mindste detalje.

– Vi har forsøgt at skabe det ultimative NINJAGO område, hvor alt gemmer på en oplevelse. Gæsterne vil opleve, at vi sågar har inddraget køsystemerne, og at der her faktisk gemmer sig nogle af de absolut flotteste LEGO detaljer, siger Christian Woller.

Han understreger, at NINJAGO området er for hele familien, og at særligt NINJAGO – The Ride skal få parkens gæster til at forlade området med en oplevelse, de ikke lige havde regnet med:

– I NINJAGO – The Ride sætter gæsterne sig ombord i et kørende vogntog, og allerede fra første meter, bliver de suget dybt ind i de dunkleste kroge af NINJAGO universet. Forlystelsen er så tilpas nervepirrende, at den også udfordrer de lidt ældre børn, siger Christian Woller.

Største investering nogensinde

Med en samlet investering på 85 millioner kroner bliver 2016 det største investeringsår i LEGOLAND parkens historie, og det er ikke tilfældigt, at det netop er NINJAGO, der bliver temaet i det nye område:

– NINJAGO er et univers, der er kendt og elsket af børn i hele verden. Historien handler om venskab, det gode mod det onde og ikke mindst en masse aktiv leg, som gør den helt oplagt at levendegøre i en LEGOLAND park, siger Christian Woller.

Udover det nye område i parken laves der også 24 NINJAGO tematiserede værelser på Hotel LEGOLAND, så oplevelsen af universet kan fortsætte efter besøget i parken.

– Der er en stadigt stigende efterspørgsel på vores temaværelser, særligt fra det øgede antal af udenlandske turister, som vælger at holde deres ferie i LEGOLAND, siger Christian Woller.

NINJAGO området åbner sammen med LEGOLAND i marts 2016.

Powered by Labrador CMS