Følelsesladet Vild med dans-finale: Farveller og freestyles

Ud over at årets finale er kulminationen på "Vild med dans'" 20-sæsoners jubilæum, bliver det også et afdansningsbal for Jens Werner og Sarah Grünewald.

Udgivet Opdateret

"Vild med dans" har fejret 20-sæsoners jubilæum i løbet af efteråret, og nu skal vinderen af særsæsonen findes.

Der er tre par i finalen: influencer og tidligere fodboldspiller Kasper Fisker og hans partner, Karina Frimodt, Bachelorette-deltager Mette Sommer og hendes makker, Morten Kjeldgaard, samt youtuber Fredrik Trudslev og hans læremester, Jenna Bagge.

Ud over at årets finale er kulminationen på "Vild med dans'" 20-sæsoners jubilæum, bliver det også et afdansningsbal for dommer Jens Werner, der har siddet bag dommerbordet siden programmets premiere i 2005, samt for Sarah Grünewald, som har været vært på programmet siden 10. sæson i 2013.

De skal nu for sidste gang udråbe en vinder.

På gulvet to gange

Finaleparrene skal på gulvet to gange: først i den sidste ud af de ti klassiske konkurrencedanse, de hver især har tilbage, inden de får frie tøjler i de længe ventede freestyles, hvor alle regler om holdning, hæl og tå er parkeret.

Mellem finaleparrenes danse på gulvet er der gensyn med en række af de par, der også har været med i sæsonen, men som er røget ud undervejs.

Heriblandt skuespiller Dulfi Al-Jabouri, som sammen med partner Malene Østergaar, måtte forlade dansedysten som de første, samt debattør og tidligere folketingsmedlem Özlem Cekic og den tredobbelte Vild med dans-mester Thomas Evers Poulsen, som lige akkurat missede finalen.

Influencer og tidligere fodboldspiller Kasper Fisker og hans partner, Karina Frimodt, skal først på gulvet i en quickstep inden deres freestyle. (Arkivfoto).

Forhindret

Sanger Barbara Moleko, som røg ud i andet afsnit med partner Damian Czarnecki, er forhindret i at deltage i finalen. Det oplyser TV 2 til Ritzau.

I finalen får alle parrene ekstra meget plads til at udfolde trinnene på. Her har TV 2 flyttet fra studiet i København til Forum Horsens.

Første del af showet bliver blæst i gang af bandet Blæst, som optræder med nummeret "Disko i KBH", mens anden afdeling af finalen synges i sving af sangeren Uro, der sammen med Mekdes fremfører duetten "Føles godt".

Finalen kan ses på TV 2 og TV 2 Play klokken 20.00.Powered by Labrador CMS